JOGI NYILATKOZAT

Kérjük, szíveskedjék az alábbiakat figyelmesen elolvasni.
A www.laraza.hu szerveren elérhető Internet szolgáltatás igénybe vételével vagy bármely oldala megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja, ha e feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg weboldalainkat.

Az Internet biztonsága - Felelősség
A LA RAZA weboldalait Ön kizárólag saját felelősségére használhatja. Az interneten továbbított üzenet tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalma módosulhat, vagy elveszhet. A LA RAZA nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalak bármelyikének használatával összefüggésben keletkeznek, ide értve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, az illetéktelen megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, vonal- vagy rendszerhibát is.

A LA RAZA web-oldalain elhelyezett adatok tájékoztató jellegűek, pontosságukért, teljességükért a LA RAZA nem vállal felelősséget.

Szerzői jog
A LA RAZA weboldalain elhelyezett minden szöveg, kép, letölthető dokumentum, információ, egyéb tartalom, ide értve azok elrendezését, megjelenési formáját is, szerzői jogi és védjegyoltalom alatt áll, amelyeket kizárólag a LA RAZA előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet bármilyen formában felhasználni.

Személyes adatok védelme
A LA RAZA weboldalainak használata során a LA RAZA tudomására jutott személyes adatok kezelésére a 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései vonatkoznak.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.