YouTube channel

A La Raza csatornát azoknak a kedves vevőinknek hoztuk létre, akik mindig csillogó szemmel hallgatják az árubeszerzéssel egybekötött, kalandos egzotikus utazásaink élménybeszámolóit. Fogadjátok szeretettel.

A csatorna folyamatosan újabb kisfilmekkel bővül, mert célunk, hogy minél több részletet hazahozzunk Nektek Indonéziából és az ott élő emberek mindennapjaiból.

A csatorna erre a linkre kattintva érhető el.

Kambodzsa legnagyobb fekvő Buddhája. Erre a szent helyre csak mezítláb szabad jönni. Mindenki áldásért fohászkodik, amiért pénzt ad a Buddhának. Nagyon sok a szegény, beteg zarándok, az adományként hozott pénzt félóránként fekete kukás zsákokban gyűjtik össze, mert olyan sok, hogy nem lehet tőle férni.


Angkorban lépten nyomon majmokba lehet botlani. Sokan elfelejtik, hogy a majom vadállat, tilos etetni és könnyen megharaphat.


Rengeteg ember, fergeteges hangulat. Sok-sok víz és babahintőpor a Pub Streeten. Óriási hangulat!


A Thai Újév (thaiul สงกรานต = szongkran) óriási többnapos ünnep Thaiföldön. Ilyenkor vízzel locsolják egymást (és minket :) )


Ő a híres gyümölcsevő denevér. Az itthoni denevéreknél kb 15-ször nagyobb, de teljesen veszélytelen jószág, ezen a filmen is jól látható, hogy a kis „házikedvenc” szabadon lóg, akkor jöhet és mehet, amikor csak kedve tarja.


A videón egy házi cibetmacska henyél a kávézó pultján, az ő gyomrán áthaladó és ürülékként távozó kávéból főzik itt a világ egyik legdrágább kávéját, a kopi luwakot. Ez a kávé egyedi aromáját szakértők szerint a macska speciális olajat termelő mirigyeitől kapja.


...és a buli folytatódik :) Én mondtam, hogy több napos...


Bangkokban, a What Pho egyik gyönyörű épületében kapott helyet Thaiföld egyik legnagyobb Buddhája a 15 méter magas és 46 méter hosszú Reclining Buddha. Igazán fantasztikus érzés a karnyújtásnyira lenni tőle és onnan csodálni.


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.